Upoznajte sve naše programe

Besplatni online sadržaji od sada na jednom mjestu - prvi udžbenik za učenike i priručnik za nastavnike srednjih škola obogaćen multimedijom, tri online programa za mlade i dvije brošure za cjeloživotno obrazovanje.

Udruga Štedopis vjeruje da svi građani zaslužuju besplatno i kvalitetno financijsko obrazovanje kako bi imali bolju financijsku budućnost. Od 2015. godine do danas uz potporu partnera i donatora kreirali smo i objavili vrijedne tiskane i online sadržaje –pogledajte ih sve na jednom mjestu na ovom linku i odaberite nešto za sebe:

https://www.stedopis.hr/programi-2/

 

Za  učenike i nastavnike srednjih škola i za studente

 

Do sada smo donirali 10.000 udžbenika  za učenike srednjih škola „Moj novac, moja budućnost“  čija je ažurirana online verzija upotpunjena i video sadržajem na temu štednje, odgovorne potrošnje i osobnog proračuna te priručnikom za nastavnike i tri online programa (svaki u trajanju od 15 min) na ovom linku:

https://www.stedopis.hr/financijska-pismenost-za-srednje-skole/

 

Cjeloživotno obrazovanje

 

Sve o osiguranju

Jednostavna objašnjenja pojmova  pojmova i proizvoda iz područja osiguranja da bi građani donosili lakše važne životne odluke  objavljena su u online publikaciji „Osiguranje za početnike“ dostupnoj na ovom linku:

https://www.stedopis.hr/osiguranje-za-pocetnike-publikacija/

Publikacija će  vam pomoći da razumijete neke od najčešćih vrsta osiguranja, izaberete ono  koje  odgovara  vašim  potrebama  i  mogućnostima  te  savjetovati što učiniti i kome se obratiti u slučaju zaštite vaših potrošačkih prava.

Psihologija novca

Knjižica  „Ja i novac – psihologija novca i potrošnje“ pomoći će vam da razumijete kako vaše emocije i misli utječu na vaše financijsko ponašanje i kako ih možete promijeniti za bolji život. Donirali smo 900 tiskanih primjeraka knjižnicama Grada Zagreba i sveučilištima, a online verzija dostupna je na ovom linku:

https://www.stedopis.hr/wp-content/uploads/2019/02/Psihologija-novca.pdf