Štedopis caffe – jesen 2016.

Otvorena je sezona događanja Štedopis edukativnih kvizova o financijama za srednjoškolce.

Sudjelovanje na Štedopis caffeu je besplatno, a sudionici mogu osvojiti i vrijedne nagradne! Pozivamo vas da se što prije prijavite  na događanja u vašem gradu jer je broj mjesta ograničen!

 

Gdje: Caffe bar Academia, Ruđera Boškovića 27, Split

Kada: 11. listopada 2016., 19:30-21:00

 

Gdje: Klub mladih Rijeka, Erazma Barčića 9a, Rijeka

Kada: 14. listopada 2016., 19:30-21:00

 

Sudjelovanje na Štedopis caffe je besplatno, a sudionici mogu osvojiti i vrijedne nagradne!

Gledaš kvizove na TV-u ležeći na kauču i znaš svaki odgovor? Želiš pokazati svoje znanje svijetu, a nemaš vremena izostajati iz škole zbog toga? Oduvijek su za tebe govorili da si “hodajuća enciklopedija”? Štedopis caffe nudi mogućnost da pokažeš znanje i ostvariš svoje snove!

 

O kvizu

Štedopis caffe je kviz o financijama i novcu namijenjen srednjoškolcima. Ovaj interaktivan kviz igra se u timovima od 3 igrača, a sadrži 5 kategorija pitanja: 1. Hrvatska kuna; 2. Tko je tko?; 3. Europska unija i euro; 4. Fun& Facts, 5. Pitanja o partneru kviza.

Kviz organizira Štedopis u suradnji s Udrugom srednjoškolaca Hrvatske i Klubom mladih Split, a partner kviza je Croatia osiguranje.

 

Ekipa

Sastoji se od 3 igrača/igračice koji moraju biti učenici iste srednje škole.  

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

 

Nagrade

Prvo mjesto nagrađuje se jednodnevnim putovanjem u Gardaland za tročlanu ekipu + polica putnog osiguranja partnera kviza Croatia osiguranja. Druga i treća nagrada su poklon bonovi trgovačkog centra.

Što čekaš? Prijavi svoju ekipu, možda baš vas čeka nezaboravno putovanje u Gardaland!

Za sva dodatna pitanja o Štedopis caffeu i mogućnostima održavanja kvizova u vašem gradu, javite na stedopis@stedopis.hr!

Prijavi se!