Počeo Svjetski i Europski tjedan novca

Štedopis aktivno obilježava Svjetski i Europski tjedan novca, koji počinje 20. ožujka. Tim će povodom predstavnici Štedopisa sudjelovati u mnogim edukativnim aktivnostima, predavanjima i prezentacijama.

Osim edukativnih radionica u osnovnim školama, koje su jedna od nagrada za prvih 20 plasiranih na Natjecanju u financijskoj pismenosti Štedopisa održanog početkom ožujka,  predstavnici Štedopisa sudjelovat će u petak 24. ožujka i na konferenciji „Financije za nove generacije” namijenjene profesorima, učiteljima i učenicima koju organizira Hrvatska udruga banaka. Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati istraživanja financijske pismenosti tinejdžera koje je HUB proveo u suradnji sa Štedopisom te će se održati panel rasprava „Kako unaprijediti razinu financijske pismenosti mladih?“.

Osim tijekom Svjetskog i Europskog tjedna novca, Štedopis kontinuirano održava radionice financijske pismenosti za učenike i njihove nastavnike, te ovim putem pozivamo sve zainteresirane škole da nam se jave radi dogovora oko potencijalne suradnje na e-mail: stedopis@stedopis.hr