Drugoplasirana ekipa kviza o novcu je iz OŠ Stari Jankovci

Ana Nikolić, Elena Sudarević i Laura Surop učenice 6. razreda OŠ Stari Jankovci osvojile su vrijedne nagrade za školu i svoj razred.

Drugoplasirana ekipa osvojila je vrijedne nagrade partnera natjecanja Addiko Bank Hrvatska: računalo i printer za školsku knjižnicu u vrijednosti od 1.100 eura, pametne satove, poklon vrećice i radionicu financijske pismenosti za cijeli razred.

Nakon održane radionice, Josip Ištuk, voditelj poslovnice Addiko Bank Hrvatska iz Vukovara pobjednicima je uručio nagrade.

„Natjecanje je bilo zabavno, no nismo vjerovale da imamo šanse za pobjedu“, rekla nam je Elena Sudarević.

„Kada sam vidjela da smo osvojile 2. mjesto bila sam jako sretna te sam naučila novu lekciju, a to je da uvijek trebam vjerovati u sebe i prijatelje te da je sve moguće postići kada se trudimo“ dodala je Laura Surop.

Njihov mentor Ivan Jurić, nastavnik geografije potvrdio je da su učenice bile izuzetno zainteresirane za ovo natjecanje, da su se marljivo pripremale i zasluženo osvojile visoko drugo mjesto.

„Kviz je bio napet, ali istodobno uzbudljiv. Naučila sam da možemo postići sve što zamislimo, samo trebamo vjerovati u sebe“ zaključila je Ana Nikolić.